Nov 29

[singlepic=134,320,240,,right]Etter en flott sommersesong er det på tide å gjøre opp status for fjellåret 2008. Butikkene melder om godt salg av friluftsartikler etterhvert som finanskrisen gjør at folk ikke lenger har råd til 4 sydenturer i året. Det er i og for seg positivt, men alt for få har oppdaget storheten i en liten fjelltur. Og man trenger stort sett ikke mer enn et par gode sko, en nistepakke og en vindjakke i reserve.

Utsikt er noe som ofte blir trukket frem som et av friluftslivets goder. Men la oss også inkludere “Innsikt”! En fjelltur gjør like godt som en måneds forbruk av Omega3 og man blir samtidig tvunget til å tenke. Enten man går alene eller sammen med gamle eller nye venner får man tid, inspirasjon og lyst til å reflektere over hverdagen. Sannsynligvis sitter man igjen med positiv energi man kan tære på i påvente av lysere dager og nye fjellturer, både vinter og sommer. Moralen er: gå dørstokkmila, om det er tirsdag eller ei.

[singlepic=144,485,,,]

written by admin

Kommentarer