Apr 12

[singlepic id=276 w=640 h=480 float=right]Det er på det rene at ToppTurTirsdag lever på lånt ideologi fra Ræset. Det evigvarende, altsigende og svungende ”challenge the horizon” definerer essensen i det vi holder på med. Stadig nye fjell, nye utfordringer, også på det personlige plan.

I vår iver i å etterleve idealene har TTT tatt steget helt ut. Vi har testet isklatring. Isens midlertidige karakter, og mulighetene den har gitt oss, løfter idealene til nye høyder. ”Der ingen før har satt sin fot” har fått ny mening; ruta forsvinner med vårløsningen. Den oppstår på ny, og kanskje som ny, neste vinter.

I påvente av lyset på senvinteren og sesongstart kan TTT godskrive følgende ruter på merittlista: ”Unøk” etter alt vannet som ikke går i rørgata i Vangpollen. ”Jarle Normanns Møydom” etter førstereisgutten i Kjærringnesdalen. Og sist men ikke minst;  ”Flågheisen” i Blokken.

written by Ivaaar

Kommentarer