May 15

[singlepic id=316 w=320 h=240 float=right]Etter at TTT i fjor gjenoppdaget en liten “skatt” på nabotoppen til Stortinden i Sigerfjord har ting skjedd. Skatten bestod av en rusten gammel blikkboks med en beskjed inni. Beskjeden kom fra fire tyske tindebestigere fra DAV (den tyske ekvivalentent til turistforeningen kanskje) som hadde besøkt fjellet så langt tilbake som i 1962. Vi sendte da bilde og beskjed til dem for å høre om noen av deltagerne var å få tak i. Og det var de! Her kan du lese avisartikkelen om FranzKornitzer og hans beretning om den famøse ekspedisjonen til arktiske strøk.

[singlepic id=317 w=320 h=240 float=left]Ikke skift kanal, kanskje kommer det snart mer kuriosa i denne saken. I mellomtiden kan du lese avisutdragene nedenfor, eller lese om selve fjellet.

Heidenheim Zeitung. Side 9 
Heidenheim Zeitung side 11

written by admin

Kommentarer