Ryktebørsen ’98 – Topp 10

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

GV
Slarva med kjeften Tirsdag, 20. Juli, 1999 19:02

Rykte: Jeg ble med på Ræset pga. filosofien som ligger bak arrangementet. Å få være med på noe slikt kan jeg ikke nårtid det måtte være. Konkurransen er delt inn perfekt(en del som oppfordrer til å gå fort og en del som oppfordrer til å ta seg god tid og se på naturen). Et lag som kommer flere timer bak første lag i mål, kan vinne p.g.a. fine bilder. Utrolig bra. Har hørt at Børge har trukket seg. Latterlig! Nei, meld han på når han er i stand til å konkurrere på flere fronter på en gang.

Navneautomaten
Slarva med kjeften Tirsdag, 20. Juli, 1999 18:50
Rykte: Valget av navn stod mellom “Ræset” og “KonkurransenhvordeterviktigågåfortOGåtagodebilder”. Vi valgte det første alternativet.

VG
Slarva med kjeften Tirsdag, 20. Juli, 1999 18:06
Rykte: “Jeg trakk meg fra Ræset i protest mot filosofien som ligger bak arrangementet. Gå på tur kan jeg gjøre nårtid det måtte være. Det å konkurrere burde settes litt høyere her. Et lag som kommer flere timer bak første lag i mål, kan vinne p.g.a. fine bilder. Latterlig! Navnet “Ræset” høres jo ut som om det er blodslit fra start til mål, men det er det altså ikke. Nei her skal det “kappestrides” i fri natur, mens man går rundt å tar bilder. Go morn! Meld meg på når Ræset blir det man kan kalle et Ræs” Dette ble uttalt av Børge i går ettermiddag. Andre kilder skal i midlertid ha det til at Børges jobbsituasjon gjør at han ikke kan stille i årets Ræs.

Mor Theresa
Slarva med kjeften Onsdag, 9. Juni, 1999 8:06
Rykte: Det skal bare 5 flasker vin og en flaske whiskey til før Ivar danser aerobic! Om kvelden maler han, grrrrr!

Vaskebrettprodusent
Slarva med kjeften Onsdag, 2. Juni, 1999 15:31
Rykte: Det ryktes at svømmedelen i årets ræs ble tvinget igjennom av Ræservoir Dogs bare for at de skulle få vist frem vaskebrettmagene sine. I en kort kommentar sier Ingar: “Dette medfører ikke riktighet. Det var fansen som absolutt ville ha svømmingen for å få opp publikumsinteressen. Dette virket godt i en periode, helt til det ble kjent at Laget av stål hadde meldt seg på. Planene om å bygge tribune på hver side av vannet ble da droppet. Vi skal jo ikke tvinge folk til å se hva som skjer med en kropp etter årevis påvirkning av Coca Cola og Grandiosa.”

Praisvåterhaoskupers-ansatt
Slarva med kjeften Fredag, 28. Mai, 1999 11:32
Rykte: Det svirrer rykter om at visse Ræset-deltakere ikke klarer Coopers-testen. Synd, for de vet ikke hva de snakker om. Coopers-testen er bare for ansatte og er en intern test som er høyst konfidensiell. Bare én person i Ræset vet hvilken vanskelighet det er å gjennomføre Coopers-testen, og hun har klart det med glans.

Finnmark Dagblad
Slarva med kjeften Onsdag, 19. Mai, 1999 20:20

Rykte: Den mannen er gal! “Som lokal reineier e æ ofte ute på skog i tur og mark. Hær om dagen gikk jeg en rolig vår i turmarka. Til min store forbannelse møtte æ for `ænte gang en av guttan i Laget av stål. Stinkanes av mord og med svette i blikke raste han forbi sånn at æ mista fredesjelen. (Uten tanke for alle mine reinan (og de andre deltakeran i Ræset!)) Den mainn` e gal!”. – Uttalt av reineier Nils A. Buljo(ng)

Favoritt
Slarva med kjeften Onsdag, 19. Mai, 1999 19:23
Rykte: Ryktene sier at “Laget av Stål” nå skraper lakken av syklene for å bli kvitt dødvekt. Litt rart, syns vi. Hadde det ikke vært mer naturlig å kvitte seg med Børge?

Ingar
Slarva med kjeften Søndag, 2. Mai, 1999 15:35
Rykte: “Duracell Boys” kan komme til å sende inn et forslag til endring av Ræset-reglene. Vi ønsker å flytte Checkpointet i Gullesfjordbotn tilbake til Våtvoll. På den måten slipper i hvert fall “Duracell Boys” å dra frem kamera for å dokumentere reglementert passering.

Kommentarer
Thomas says:

Nei pikadø.. her kan du jaggu kommentere ryktene fra 10 år tilbake. Steike kor artig.

ReplyReply