Forum

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Kommentarer
Bjørg-Siri says:

Hei!

Jeg er hjemme på sommerferie og lurer på om det er noen klatreaktivitet inne eller ute på Sortland i sommer!

MVH Bjørg-Siri Albertsen

ReplyReply
Ivar says:

Hei Cathrine

Du må nok både kunne sette egne sikringer og ellers være trygg på standard taulagsrutiner for å dra alene på Reka. Med guide holder det i massevis med brattkort. Ta kontakt med Bent Magne Karlsen i Vesterålen Padle og Klatreskole for profesjonell gudie.

ReplyReply
admin says:

@Cathrine: Hei. Ta kontakt med Vesterålen Vertikal først. Der er det helt sikkert både planer om klubbturer til Reka/Ræka, samt mange som kan ta på seg guideoppdrag. Du finner info her: http://klatre.entusiasten.no/
Så kan det jo hende at noen av de som frekventerer denne nettsiden svarer deg også. Vi får se!
Ellers ligger det jo en fin turrapport fra Reka i menyen til venstre her.

ReplyReply
Cathrine says:

Hei. Vi er en liten gjeng fra Bergen (men med røtter fra Frøskeland og fra Sigerfjorden) som har tenkt seg nordover i sommer, og vil da prøve å få oppfylt en gammel drøm om å bestige Ræka. Er det noen som vet om det kan la seg gjøre, hva i evt må gjøre i forkant. Alle har meldt seg på klatrekurs for å få “brattkort”. Ser jo kanskje for oss at vi må ha med oss en guide. Noen som vet om noen???
På forhånd mange takk

Cathrine

ReplyReply
Ivar says:

Det ser ut til at mandag og onsdag nå blir klubbkvelder. Dette til informasjon.

ReplyReply
Ivar says:

Mens vi venter på at det skal fryse til varmer vi opp i klatreveggen på Galleriet på Sortland. Tirsdag er klubbkveld (Vesterålen Vertikal) i veggen, men oppmøtet så langt har ikke vært imponerende. Du er hjertelig velkommen. Skal prøve å si fra dersom vi drar ut på tur.

ReplyReply
Alpinist says:

Hei.
Noen som har lyst og anledning å gjøre litt alpinklatring? Æi skal være i Bø frem til jul, men mangler klatrepartner. Blir primært is og alpineturer ser æi for meg.

Ta kontakt:
Erik Roan
92655889

ReplyReply