Tretind 845 moh

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Godbit i Godfjorden

[singlepic id=517 w=480 h=360 float=]På fylkesgrensa mellom Troms og Nordland ligger en av Vesterålens mest undervurderte og ukjennte skitopper. Vi oppfordrer nye lesere til å komme med andre kandidater, som på en god dag kan konkurrere med denne perlen.  Kommentarfeltet under står som på de andre turbeskrivelsene åpent.

Parker en knapp kilometer etter krysset i Godfjordbotn, i retning Kinn. Derfra er det bare å legge i vei oppover lia. Vi valgte en rute litt til venstre for Litleelva, og tviler på at en annen løsning vil innebære noe mindre bannskap. Etter 300 høydemeter åpenbarer herligheten seg, flott ur (sommerstid) og lettgått terreng, hele veien. Den strabasiøse starten var utvilsomt verdt godbiten som ventet over tregrensa.

[singlepic=112,320,240,,right]Eggen fra sør-øst er luftig og fin, og der den møter kanten fra øst ligger varden. Toppen har i grunn en spennende form. Neste gang håper vi at tåken har lettet slik at vi kan beskue Skrivartind, høyeste punktet i Andøy Kommune.

Varden ble restaurert og klargjort for mer litterært anlagte folk enn oss. Mener å huske å vi nøyde oss med en standard innskriving i manntallet. Det blir spennende å se hvem som avlegger toppen dens neste besøk. La oss håpe at det går bedre enn med denne karen.

[singlepic=113,320,240,,left]

[nggallery id=10]

Kommentarer
Ivar says:

Vesterålens mest undervurderte ski topp! Østvendt eller sørvendt, det bestemmer du selv. Men, trå varsomt siste skråplanet mot toppen. Vi gikk eggen de siste 50 meterene. Vardeboka var urørt siden forrige besøk i 2008, pussige greier. Nye bilder kommer snart.

ReplyReply